2006-10-26

kétszáznyolcvanharmadik bejegyzés - vipera

ha a kossuth térieknél a lefoglalt tárgyak 'fegyverek' voltak, akkor a rendőrök általt használt vipera, az mi? mert szerintem a vipera egy klasszikus fegyver. igaz, hogy tömegoszlatásra nem jó, de csontot törni tökéletes. ((ez egy érdkes cikk, arról, hogy a rendőrök nem válogatnak nagyon.)) szóval ha a tüntetők másra készültek, akkor a rendőrök arc és név nélkül mire készültek? viperákkal, meg puskakkál?
amúgy megfejtettem, hogy miért van ilyen sok sajtós sebesült. rajtuk van az a kukásmellény, így jobban lehet llátni, nehogy összekeverd egy normál lázadóval. csakhogy emiatt könnyebb célra tartani. bár a feje nem világít, de általában azért a rendőrök ezt a problémát még át tudják hidalni.

lehet, hogy 200 millió kárt okoztak a zavargások (ebből szerintem 100+ könnygáz, meg gumilövedék, merthát mégegyszer nem lehet felhasználni, mert vagy kifogyott belőle a nafta, vagy deformálódott, mert a szemét tüntetők lefejelték a gumit..) de majd a mobilszámlájából a sok ember adózik eleget, mert extra nagy volt a forgaom. szal sztem ez így kb. kiegyenlíti egymást :)
a kérdés, hogy a rendőrök mi a faszomra kapnak 2 millárdot? én fizetést se adnék most nekik, mert abból talán tanulnak, hogy nem verhetik így az embert. és akkor legközelebb normálisabbak lesznek. de ehelyett kapnak túlóradíjat, meg a maradékból vesznek majd valszeg tankokat, meg talán egy pár vadászgépet, vagy bombázót. arra is van szüksége ám a rendőrségnek is, mint az uazokra sorozatlövővel. esetleg egy pár 20 milis gyalogsági gumilövőt.

ja és hallgassatok zenét. pilu - elqrtad. köszönet a linkért lützownak.

ja, meg indexes videók, azoknak aki még nem látták:
Az utolsó roham
Kamikaze akció
Csata a belvárosban

vannak benne érdekes részek, annyi szent

bejegyzés vége

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Flétó egyenest megdícsérte a jágókat, hogy jólvan, srácok, így tovább. Tegnap a híradóban (retek klub) mutattak egy angol srácot, kapualjba menekült, rendőr odarohan, hasbarugja, majd elszalad.. Angol srác biztos focihuligán, rendbontó, köztörvényes bűnöző.

btw, és ami a legjobban fáj: a vipera be van tiltva magyarországon. nálam pl nem lehet. rendőröknél miért? ja persze, náluk nemis volt..

táncolj feri! búcsú buli!
elkúrtad elkúrtad elkúrtad elkúrtad
jó zene, tetszik :D

Névtelen írta...

A legmókásabb az egészben, hogy kész termeket, merevlemezeket lehetne megtölteni a képekkel és videókkal a rendőrség törvényellenes fellépéséről és tagadnak a gyesznók.
És mi lesz majd ha a gazdák felkönnek 1000 traktorral a Kossuth térre? kiürítik a területet, mert büdesek a traktorok vagy mert a szalonnát bicskával eszik? Komolytalan

Névtelen írta...

azért, egyszerűen, mert nincs parkolócédulájuk
kiváncsi vagyok, rá megy-e a kerékbilincs..

Névtelen írta...

azert megneztem volna a zsaruk arcat, ha a sarkon egyszercsak befordul egy Raba-Steiger félig függesztett hidraulikus biztosítású váltvaforgató ekével.