2006-10-03

kétszázhetvenötödik bejegyzés - megint politika

remélem még nézitek a tévét. utólagosan is elnézést mindenkitől, akit zavar, hogy politikáról írok. de nem tehetek mást. ill. de tehetnék, csak ha ezt szónélkül hagynám, akkor joggal mondhatnák rám, hogy szar alak vagyok (és erősen jobboldali). nem vagyok az. és amit az orbán a fidesz élén művel, az a felháborítónál kicsit 'bosszantóbb'.
ez a hatalommániás kis patkány rendesen rátelepült a kossuth téren tüntetőkre. mocskos dolog, az, hogy a független tüntetőket ilyen módon használja ki.
sajnálom, hogy ilyen mértékben félreértelmezi a választási eredményeket, és hogy azt hiszi, hogy mindez őt igazolja. nem igazolja. elborult az agya és vérszemet kapott, és mivel már rendesen kitakarította a pártját, így senki sem tudja visszatartani orbán 'hataloméhesdiktátor' viktort.
szépen lejáratja a pártját és saját magát is.. megint.. kár, hogy ő van annak a pártnak az élén, nélküle sikeresebbek lennének. nem csodálom, hogy ez ellen az ember ellen mennek el olyan sokan szavazni. kár, hogy azok nem veszik észre, hogy Gyurcsán 'elkúrtuk' Ferenc sem különb.
de legalább a kis narancsnak sikerült pár mondatával tönkretennie azt a kis örömöt, amit a választás okozott..

sajnos a mi körzetünkben nem nyert az aki megérdemelné, mert egy malac képű maszopos (aki még sosem volt itt senkise) nyert. ~500 szavazattal. remélem 4 év múlva is indul György úr és akkor már nem lesz ennyi elvakult párttag, hogy olyat válasszanak, aki tenne (és már tett is) ezért a kerületért.

végezetül annyit, hogy nézzétek meg a fidesz bejelentkező oldalát. visszaszámláló óra. SZÁNALMAS. KURVA SZÁNALMAS. és bosszantó. nincs esélye ennek az országnak a túlélésre, míg csak ezek közül lehetválasztani.

bejegyzés vége

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

hogy mondhatsz ekkora idiótaságokat? ez a politika bazmeg, mégis mit vártál? btw, orbán kibaszott okosan nyomja, még a nagykönyvben is így van ez megírva imo. nem hiába mondják, hogy a politika egy mocskos dolog, csak mocskos eszközökkel érhetsz el bármit is.

ne legyél naív, orbánnak ugyanúgy muszáj bullshittingelnie, mint gyurcsánynak. ez mindenütt így megy eme kerek világon, nem értem ezt a kurva nagy meglepődést...

te mit vártál volna orbán részéről? érdekelne. gyurcsány ugyanis magától nem fog menni, és a pénteki bizalmi szavazás sem titkos lesz, így hétszentség, hogy ki fog állni mellette a koalíció, ergo csak azért csinálja az egészet, hogy jófejkedjen az emberek felé, akik bárányok és nem fog nekik ez leesni.

orbán két dolgot tehet. vagy ül a seggén és nyomja ezeket - az egyébként - kibaszott jól megírt és rendkívül értelmes beszédeket, amivel nem fog elérni soha semmit (mert a magyar ember fasz, igen), vagy pedig ő is elkezd szemét módon játszani, és minden lehetséges eszközt bevet. az utóbbit kell tenni, nincs mese. másképp a koalíciót nem lehet megbuktatni. de nehogy már magyarázni kelljen neked ezt...

Névtelen írta...

tökéletesen stokerral értek egyet, jól látja. Orbán is elkúrta, ezzel nem fog híveket szerezni. Ultimátum? Pff..
camó