2006-10-13

kétszázhetvenhetedik bejegyzés - kiegészítés

ja igen és whistler egy toleráns város. csakhogy ott mindenki sportol és senki sem dohányzik.. 10000 lakos. télen 17000 és van benne 1 kocsma ahol engedélyezve van a dohányzás. ez azért sokminden, de nem normális. ja és ott erősen kizáró ok a dohányzás. sose lesz partnered, ha dohányzol, mert azokat kb. úgy kezelik, mint a leprásokat.. szép világ..

bejegyzés vége

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na ez a post hihetetlenül szubjektív faszság volt részedről. Én abszolút megértem, hogy miért kezelik leprásként a dohányosokat. Lehet, hogy 5-10 éve még divatos volt dohányozni, de ma már egyre több társaságban gáz, és ez így is van rendjén.
Egyszerű pótcselekvés az egész, mert mással már nem tudod elbaszni az idődet. kb. ez a lényege.
Ja meg az, hogy LEPRÁS LESZEL TŐLE.

Névtelen írta...

mondja ezt egy olyan ember aki nyilván nem dohányzik.

usában biztos ciki dohányozni, de kocsmákban sztem velejárója a dolognak. aki nem dohányzik, és elmegy egy restibe, az kibírja a füstöt, vagy nem.. énis bagózom, és általában engem is zavar a füst. kiülős rulez.

Stoker írta...

szerintem, ha a dohányosokat így kezelik, akkor min. kijár azoknak is, akik kávéznak, vagy alkoholt isznak. az is mind-mind káros. de ilyen alapon a rágógumit fogyasztókat is karanténba zárnám, mert undorítóak ;)

amúgy tényleg szubjektív volt. de én inkább liberálisnak mondanám ;DDD ha a homokos is ember, akkor legyen a dohányos is az! :P

Stoker írta...

jajj, azt meg jól nem írtam le, hogy "dohányozni, de ma már egyre több társaságban gáz, és ez így is van rendjén." szerintem meg az van rendjén, hogy ha valaki nem dohányzik, akkor az nem ciki. ha dohányzik valaki, ténlyeg nem értem, miért ciki. ez kb olyan, mintha az lenne ciki, hogy hosszó a haja, vagy piros a pólója. neadjisten 'de hülye sapkát' hord..

de az én véleményem sajnos ilyen.. lehet, mert halmozottan hátrányos vagyok. sokan lenéznek, mert én pl. dohányos vagyok. sokan azért, mert elektronikus zenét hallgatok. és akkor arról még nem is beszéltem, hogy zsidó vagyok :)

Névtelen írta...

:D Jaj sto, de milyen zsidó? Nigger zsidó, mert ugye annak születttünk.

Imádom amúgy a dohányosok vs. hegyilevegő
vitákat. A dohányzás, füstszívás egyidős
az emberisággel, ne kelljen már bizonygatni ezt kész tényekkel, a kultúránk ugyanolyan része, mint pl.: a beszéd.
És simán megérthető, ha valaki nem szereti a dohányzást... DE hogy az ellenkezőjét nem lehet felfogni?
Persze, egészségtelen. Ez tény. DE hogy halálos legyen ahhoz, rengeteg mindennek össze kell játszania, ez is tény.
Szerintem oké, hogy éttermekben, kávézókban külön vannnak szeparálva a népek, de az ilyen túlzásoktól kiborulok, pedig én nem is vagyok
olyan metál dohányos. Amit stoker is mondott: az egy vicc, hogy az ultraliberális Kanadában a néger, zsidó, cigány, buzi, mindenki ember - ami rendjén is van - de ha egy ártatlan szmóker nem a kijelölt lágerben gyújt rá, az első csendőr kiviszi a nagy havas pusztába
és azonnal tarkónlövi? Hogy aztán kiéhezett rénszarvasok zabálják fel jéggé fagyott tetemét... Amúgy le merném fogadni, hogy ebben a városkában ha valaki káromkodik, mondjuk elsüt egy "oh shit!" -et másnap nem szolgálják ki a pékségnél:)
cumberdale camó

Névtelen írta...

Gyöngyszemre leltem. Mustsee.
http://index.hu/adasszunet.html