2006-06-11

kétszázhuszonnyolcadik bejegyzés - BL + cuccz

tegnap reggel nagyon jól ébredtem. igaz, csak 7 órát aldutam, de túlvoltam egy elég kemény heten, amin 3 vizsgám is volt (természetesen, jó tanuló révén mindből megbuktam) de mégis készültem rájuk és a npai 6 óra alvásomat 2×3 órákban voltam kénytelen eltölteni. ennek következtében étkezési rendem egy picit felborult és kb. 2 naponta ettem egy ebédet.
végre nem úgy keltem fel, hogy miért van ilyen sötét, miért kelek este 9kor és egyáltalán hol vagyok? végre úgy keltem fel, hogy dejó végre vége ennek a sok vizsgának és 2 hét múlva úja végigszophatom az összeset. erre táplálkozási elégtelenségeimből kifolyólag (tudniillik nem toltam elég kálciumot a pofámba bele) egy akkora görcs állt a jobb vádlimba, hogy nem viccelek, még most is ott van, pedig több mint 24 óra tellt el az ominózus eset óta.
JÉZUS MÁRIA EZ TÖK ÉRDEKES VOLT.
miért írok ilyen marhaságokról és ilyen körülményes, kevéssé vicces, de felettébb szar stílusban? a válasz egyszerű. balglogot olvastam és ez olyan mérhetetlen hatással volt rám, hogy szavakba önteni nehéz. úgyhogy inkább írok a focivébéről.
tegnap volt meccs. Argentína - Eleféntcsontpart. ezen meccset egy olyan társaságban sikerült megnéznem, akik egyértelműen nem a sok feketéből verbuválódott (de a magyaroknál szerintem akkor is jobb) focicsapatnak drukkoltak.
a kapusuk teljesítményének helyenkénti hiányosságait betudtuk annak, hogy a kapufára nincs felakasztva 2 fürt banán és ez megzavarta az érzékeit. a mezőnyjátékosaikon pedig időnként még felfedezhető volt azon koordinációs probléma, melyet a sík talaj idézett elő. hiába, ha valakiknek az ősei még a fákon éltek, a gyerekeik nehezen lesznek világklasszisok. naszóval ilyen és hasonló az emberevőkből álló csapat tagjait piszkáló megjegyzések keretében, meg pár korsó sör társaságában tellt az este. egyébként személyszerint nagyon sajnáltam minden egyes kihagyott lehetőségét a csapatnak. mégiscsak vicces lett volna, ha megmutatják az argentínoknak, hogy tudnak nyerni. nem tudtak, de sztem holnapra a dígók csapata meg lesz éve.
ezen post ne tévesszen meg senkitse. se a vébé (max majd a végefelé) se a foci nem érdekel jobban, mint pár hete. habár hattrickezek éshát az foci. juteszembe, hetek óta szopok benne. a csapatom természetesen ismételten kiszopott 3-0ra. ráadásul otthon. és ezt hogyan értékelem? betudom a hiányos tudásomnak focimanageles terén. kész, a 4-4-2 nem jó, és erre előbb is rájöhettem volna. miről írok? geezus. inkább kép


rock jóarc. a black lagoon meg jó anime. ha nagyleszek, rock leszek.

amúgy meséltem? miután már rá tudtam lépni a lábamra és nem akartam nagyon kiáltozni, akkor a székem végérvényesen felmondta a szolgálatot és eldőlt jobbra.. azaz ennyi volt. kb 6 év után teljesen meghalt. elmentünk apámmal vásárolni széket. egyik se tetszett, aztán megléttam az én 6 éves székem, csak zsír újban. szal járt utat a járatlanért... csakmost kicsit más a színe eddig szürke-fekete volt, most fekete-szürke.. tudom, hogy ez ugyanaz, de nem, mert ahol ez eddig olyan volt, most ilyen és vice versa. érthető voltam? ajánlomis.
tök szívesen írkálnék még. csak sefülesefarka (HELO) meg hosszúésnincsértelme és berakok még 1 képet, mert BL (értsd blacklagoon) és nemtom.


hmm, nem látom, hogy revy mosolyog. pedig ez egy jó kép.. remélem, azért majd megjelenik a blogon.. ha másnem, majd ujrapostolom, de akkor legyen 1 kép, ahol revy + rock. és a dohányzás káros az ön és környezetében dohányzók egészségére, szal ne gyújtsatok rá. dont do drugs lol.


és ittavége, fusselvéle. ennyi sztem legyen elég mára. ezt is csak azért írtam, hogy az a pár állandó látogatóm ne legyen csalódott. köszi gyerekek, csak miattatok csinálom. remélem így TALÁN van egy minimális értelme. shootme. now.

bejegyzés vége

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

YOUR RESISTANCE ONLY MAKES MY PENIS HARDER
BALGLOG >>>>>>>> DOLOG BLOG

Névtelen írta...

Amúgy stoker, én iszonyatosan szeretlek ám. Nem jönnél hozzám feleségül?

Stoker írta...

HMMM.. kérdésed további megbeszélés tárgyát képzi, ámbár a válaszom valószínűleg pozitív jellegű lenne, azzal az egy feltétellel, hogy én lennék a férj.
illetve: LEGYÉL A KURVÁM, MOST!
énis szeretlek :*

Névtelen írta...

Sajnálattal közlöm, de a BALGLOG valóban lényegesen DURVÁBB az Ön blogjánál. Ez többéves kutatásom eredménye, úgyhogy hiteles információ. NA CSÁ

Névtelen írta...

Ha vége a szopásaidnak, kéne egy sörözés, nem?
Velem is sok minden történt, meg fog is történni. Mindegy, ennyi. Még mindig olvasom az életed.

Névtelen írta...

Cumberdale

Stoker írta...

jó :) 21-én végzek. utána már csak kevesebbet szopok.