2006-06-27

kétszázharminchetedik bejegyzés - VALSZÁM

MEGYÜNK A GECIBE DIZSI!
amugy nem.. megdőlt a melegrekord éjszaka az országban. énmeg elaludtam fél4 körül és fél8kor keltem, mert este 34 fokban egy ágyba feküdtem le aludni, de egy medencében ébredtem. így miutána az ágynak már nem volt pontja, ahol ne akatam volna vízbefulladni és az összes párnám összes oldala olyan volt, mint mikor valaki egy éjszakán keresztül a párnájába borult arccal zokog (ezt egyáltalán ígymondják?).. na akkor döntöttem úgy hogy itt az ideje ébredni. átmentem húgom szobájába, mert ő szenved a melegben.. de szerintem itt nálam fél órát nem bírna ki ép ésszel :)
megy a tévé, random klipp az mtv-n... húgom túl sok szart néz. kívülről fújja az összes "slágert".. nemhelyes. na mind1. rájöttem, hogy 8 óra előtt a tévében nincs semmi. nem mintha amugy lenne akármi érdekes is.
de legalább megnézhettem, ahogy egy kis szar porszívóval felemeltek egy ipai méretű hűtőt. komolyan.. nagyon hihető.. a sok amerikai háziasszony műhüldezett, hogy "nem hinném el, ha nem a saját szememmel látnám.." fura én azt láttam, hogy rákötötték egy csővel a porszívót egy kurvaerős mágnesre ami megelemte a hűtőt, de lényegtelen, biztos csak én nem hiszek az ilyen szarokban.
aztán rá kellett jönnöm, hogy a legnézhetőbb műsor mégiscsak a mokka a tv2-n havashenrik sajátos stílusában elmondta, hogy szar a város. tényleg az. meg meghallgattam, hogy Czene Attila olimpiai bajnok úszónk mit beszélgetett George W. Faszfej úrral. a story jó volt, csak lekeverték, mert nem jutott rá elég idő.. az élő műsorok átka.
nadeaztán inkább kikapcsoltam a televíziót és örömmel fogadtam, hogy a szomszéd, miután lecserélte az összes nyílászárót az elmúlt napokban, mégse hagyta abba a szerelést. folytatódtak azok a zajok, amikből arra vagyok kénytelen következtetni, hogy le akarja bontani a lakása falait egy ütvefúró, egy kalapács, és egy teáskanál segítségével. vagy alagutat ás.. és 2 óra alatt sem tudok többet kitalálni. szal most ennyi.
közben meg eltellt vagy 5 óra.. rakok egy potd, megiszom a cukormentes bombám és megnézem haruhi ep12. az élet szép :)


bejegyzés vége

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

NÉZÜNK HARUHIT GECI

zolle írta...

R
nice post, nevettem

Konomita írta...

ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ ハルヒ 

Stoker írta...

ROTFLOL
COPY PASTA

de legalább zolle megdícsért R

Névtelen írta...

Nagyon erdekes, koszonom