2007-04-20

háromszáztizenharmadik bejegyzés - DEATH NOTE

nyomokban spoilert tartalmazhat.
fogyasztása csak mértékkel!


ahogy phr0zen mondta, az új HARUHI, csak ez még szarabb.. pontosan nem tudom, ki hány részt látott belőle, én asszem 5öt. hát az első végén hatalmasat nevettem, hogy ez tényleg nagy szar lesz. aztán a 2. rész végén arra gondoltam, hogy ez mégsem olyan rossz.. naja, mert mindenki halálbüntetést kap, aki azt érdemelne. helyes :)
aztán mittoménmikor kitalálták, hogy a srác után elkezd nyomozni az FBI! japánban. most javítsatok ki, ha tévednék, de az FBI az kurvára lokális dolog, mármint csak az usában nyomoznak és vannak. a CIA az ami külföldre is megy. hát nem? innentől kezdve rájöttem, hogy a szemtengelyferdüléses halálangyal az a karakter akit a legjobban utálok. lehetne negyed akkora szárnya és lehetne aranyos, és akkor elmenne. de így ahogy repül a főszereplő után, na mind1.. hát szánalmas tényleg. amúgy Light (ötletes név lol) nagyon unhatja az életét, hogy elkezd istent játszani. és mit hát mondjak.. nem jó az anime, de azért nézhető, de csak mert a főszereplő egy tömeggyilkos :)
majd elfelejtettem, a rejtélyes L aki mindent megold a világon és mindenkit lekapcsol, valami miatt istentelenül emlékeztet arra a jelenségre ami a Karinban volt, hogy W a nagy vámpírvadász.. marhaság. hátha jó lesz (nem lesz) de ha nicns jobb dolgom, megnézek még egy pár részt, hátha nevetek megint.
FBI lol. nem tudom ki írta a sztorit, de elég japán volt ahhoz, hogy köze ne legyen a való világhoz..

bejegyzés vége

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az FBI-os dologban "enyhén" tévedsz, valamint teljesen egyértelmű ebből az írásból, hogy TETSZETT neked idáig a Death Note. ENGEM NEM VERSZ ÁT BAZMEG
R

Névtelen írta...

Van valamennyi nemzetközi hatalma az FBI-nak, de összességében igazat adok stokernek, semmi okuk arra, hogy elkezdjenek nyomozni pár japán kis csicska után. Rage utolsó mondatával meg egyetértek, a legnyomorékabb karakterek pedig L és Light, Ryuk még a bronzt se nagyon érné meg.

Stoker írta...

és az FBIos témában igazam van.pont.
és TÉNYLEG TETSZIK! de nem az első 5 rész alapján, az alapján szar volt. mostmár megnéztem még 4et és NEM ROSSZ.
amugy light annyira nem nyomorék, de 6. résztől van L. igaz ami igaz, az a karakter borzalmas. tényleg ő a legnyomorékabb

Stoker írta...

oké most elgondolkodtam és tényleg van némi hatalma nemzetközileg, igaz ami igaz, mert vannak kihelyezett ügynökségei, DE amerikai ügynököket nem fog átküldeni egy másik orszgba, mert azoknak ott semmi keresnivalója nincs. így már korrekt?
és ez a része az animének akkoris egy faszság :P

zolle írta...

DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU
ez már sok szó, nem 4
http://hu.wikipedia.org/wiki/Federal_Bureau_of_Investigation
van japánul is, hátha csak úgy értitek, de nekem ebből az derül ki, hogy az FBI egy AMERIKÁT VÉDŐ, AMERIKÁN BELÜL TEVÉKENYKEDŐ nomyozó iroda, ergó japánban nem nyomoz.
omg j-tards

Névtelen írta...

Mindkettőtöknek házi feladat utánanézni a kb. 4-5 éve történt FBI-razziának, aminek "szenvedő alanya a Kármán (a BME egyik kollégiuma) és annak lakói voltak - megjegyzem, a BRFK teljes erőbedobással támogatta a "projectet", sőt, a Magyar Honvédség akkori vezetője egyenesen kijelentette, hogy nagyon szívesen látják az FBI embereit, és minden támogatást megadnak nekik a "kalózkodás" elleni harcban. Persze lehet, hogy tévedek, de ez esetben nem valószínű.
THREAD OVER, "j-tards". R

Névtelen írta...

Zolle, ez szerintem az évezred vicce, hogy én lennék japotard. Kivételesen nem ugatom le a a nyámnyila kis fejedet, nézz rá a blogomra, ha abból neked egy japotardnak tűnök, egészségedre.

Stoker írta...

oké. fbi témát inkább leszarom, a provléma, hogy nekem van igazam és más véleményét nem fogadom el :P
zolle.. amugy ja, mi van veled? feltétlen ilyen hozzáállás kell? phr0zen nem japotard, én szintúgy nem mondanám magam annak (nagyon nem) Rage.. ő egy kicsit :P
de az tetszett, hogy adtál linket. ez így helyes, alátámasztod a mondanivalód és érvelsz!
a lényeg a lényeg, hogy kell még postolnom megint DEATHNOTErol mert már sok itt a komment R

zolle írta...

az van velem, hogy gyökér vagyok, de japán mindenek felett, az FBI meg a helyi basszájba.
a wikin az oldal közepe felé kiírják, hogy van kirendeltség is, csak nem FBInek hívják, és csak köszönőviszonyban vannak.
GET A LIFE

Stoker írta...

japán... lol?

Konomita írta...

wiki... lol?