2008-07-03

háromszázharminckilencedik bejegyzés - óbuda

idézem az obuda.hu egyik cikkét. érdekes nagyon. itt található maga a cucc.

Miért szereti a Red Bullt Demszky Gábor főpolgármester?
2008. június 24., 10:17

Újabb egyeztetésre került sor a tegnapi napon a rakpart óbudai szakaszának lezárása ügyében. A többoldalú tárgyaláson megállapodás született arról, hogy a Sziget Kft. saját költségén megtervezteti és kivitelezteti a Fővárosi Önkormányzat által lezárni kívánt rakpart szakasz átjáróját a Szépvölgyi útnál, melyre Óbuda-Békásmegyer polgármestere tett javaslatot két hete.


A Fővárosi Közgyűlés képviselői nem ellenezték a lezárt szakasz átjárhatóvá tételét, ám világossá vált, hogy ezen túlmenően semmilyen segítséget nem nyújtanak a kerületi közlekedési nehézségek enyhítéséért. Így arra sincs válasz, hogyan kívánja a Főváros a Sziget alatt keletkező parkolási gondokat megoldani.

Bús Balázs leszögezte, ez az átkelő korántsem oldja meg azt a kritikus óbudai közlekedési problémát, amit a főpolgármester konok hozzáállása eredményez. Ugyanakkor Demszky Gábor munkatársa szájából az elmúlt 18 év legcinikusabb mondata hangzott el, mely szerint a Flórián térnél kialakuló dugók a kerület problémája. (A Főváros úgy érzi, nem felelős a III. kerületiekért?)

Óbuda-Békásmegyer önkormányzatának vezetése arra sem kapott feleletet, hogy Demszky Gábor miért tesz kivételt és miért hajlandó a rakpart lezárását elhalasztani, ha a Red Bull augusztus 20-i rendezvényéről van szó, és miért ragaszkodik konokul a rakpartzárhoz, az óbudai Hajógyári sziget rendezvénye esetében.

obuda.hu

érdekes.. kimondottan érdekes. mondhatnám felháborító.

bejegyzés vége

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

fing